MENU

Ruční nůžkové zvedací stoly

Mobilní zvedací stoly s pantografovým zdvihem, poháněném ručně pomocí zdvihacího čerpadla. Ovládací rukojeť umožňuje pohyb zvedacího stolu, pro obsluhu pracovišť, která jsou umístěna v různých polohách.

Nabízíme několik standardních variant s různou kapacitou, velikostí plošiny a výškou zdvihu. Dle potřeby lze navíc požádat o úpravy rozměrů a konfigurací tak, aby přesně vyhovovaly specifickým požadavkům daného pracovního prostoru.

Dostupné jsou varianty s vertikálním dvoupantografovým systémem, který umožňuje dosažení vyšší výšky při minimálních celkových rozměrech. Nabízíme široké možnosti přizpůsobení, které zahrnují vše od rozměrů stolu a jeho nosnosti až po instalaci specifického příslušenství. Můžete si zvolit stůl s válečkovými lůžky pro snadný přesun zboží po plošině, upevňovací desky pro bezpečné zajištění nákladu při manipulaci, nebo otočné a spojovací stoly pro plynulý přechod ze strojů na plošinu s minimálním zapojením obsluhy. Naším cílem je zvýšit efektivitu a zkrátit pracovní dobu, a to vždy s důrazem na maximální bezpečnost za všech okolností.

Ruční nůžkové zvedací stoly

Poptání produktu či realizace na míru